Gratis Online Liquid Breath® met Cora

Je adem is je natuurlijke medicijn. dé bron van vitaliteit en gezondheid. In ons normale dagritme, benutten wij gemiddeld maar 30 % van onze longcapaciteit! Als je je onbewuste adem bewust leert besturen, kun je dit moeiteloos verdubbelen. Dat is niet moeilijk. Iedereen kan het. Je hebt het simpelweg nog niet eerder gedaan. We gaan ‘t doen!

Liquid Breath® ruimt allereerst je stress op
Liquid Breath® ruimt je stress op en geeft ruimte. We weten al langer dat stress de oorzaak vormt van 90 % van alle ziektes. Met de kracht en diepte van de adem kun je 80 % van die afvalstoffen in je cellen zèlf opruimen!

Een zintuigensensatie. Dat is Liquid Breath® met creator en Adem Expert Cora Verkuilen. Ademwerk, volgens de unieke methode van The GIFT ( Grounding, Intentions, 5 Freedombreathings, Trance state), ontwikkeld door Cora. Liquid Breath® gaat voorbij technieken en vér voorbij het ‘doen’. Je gaat ‘laten’. En ’toelaten’. Liquid Breath is een praktische methode, waarbij je gronding een belangrijk onderdeel is.

You can always relax more
Deze basisovertuiging ligt ten grondslag aan de Yoga- en Ademtraining en Breath Awakenings®, waarmee Cora Verkuilen al meer dan tien jaar door het land en over de wereld reist. Via je ademhaling leert zij je in de eerste plaats je lichaam dieper te verkennen en dieper te ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring.

Voor wie is deze sessie geschikt?
Voor bijna iedereen. Ervaring is niet nodig. Als je hartklachten, -aandoeningen, een drugsverleden of psychiatrische klachten hebt, is Ademtraining wel, maar deze online groepssessie niet geschikt. Dan heb je meer persoonlijke begeleiding nodig.

Datum: Dinsdag 14 juni 2022

Tijd: 19.30 -21.00 uur