>
video

Liquid Breath - video

JIJ KRIJGT: drie (levens)lessen Liquid Breath® van 45 minuten.

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode op basis van het principe GIFT. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, inzichtgevend, verdiepend, diep ontspannend en gaat ver voorbij technieken en voorbij het 'doen'. Je leert ontvangen, ‘laten’ en ‘toe-laten’.

Concrete effecten: fysieke pijn en slapeloosheid verminderen en/of verdwijnen, zorgen, depressies en angsten verminderen en verdwijnen, algehele verbetering van conditie, energie, welzijn, groei van zelfvertrouwen en vertrouwen in je lichaam, herstel na verslaving of ziekte, herstel van burn-out, rust en acceptatie, meer levenesenergie en zin in het leven.

De methode is een GIFT. Dit is de afkorting voor de stappen en staat voor Gronding, Intenties, Freedombreathing en Trance State.

De meeste ademstromingen benadrukken het yang (het mannelijke) aspect. Jezelf boosten, manifesteren, je lichaam versterken, je mindset en fysieke lichaam krachtiger maken en gezonder. Super belangrijk en effectief natuurlijk! In Liquid Breath ontdek je de subtiliteit van de adem, in de zachtheid en in de diepte. Ver voorbij technieken. Liquid Breath is eenvoudig en iedereen kan het. Liquid Breath ® brengt adem samen met bewustzijn. ‘Expanding awareness’ dus. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je jezelf leren openstellen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. Hoe je fysiek in je lichaam zit, staat symbool voor hoe je in het leven staat.

Ik wens je veel ademplezier met deze video's.

Breathe,
Cora

PS
Leuk als je @coraverkuilen en/of #liquidbreath een tag geeft in jouw story op Instagram!