>
video

Liquid Yoga®- video

Drie sessies Yoga. Gericht op wat je voelt ipv op hoe het eruit ziet. Met elementen van de door Cora ontwikkelde methode Liquid Yoga, soms met een thema, altijd met ademoefeningen. Met dat wat er is op dat moment.

Liquid Yoga® is een yogastijl, die zij afgelopen jaren ontwikkelde. De essentie van Liquid Yoga® is om je Sensitive Power te ontwikkelen, je zachte kracht dus. “Breathing your moves” en “Moving your breath”. Diverse ademtechnieken passeren de revue en de adem is de basis van je practice.

Liquid Yoga is een ‘totale APK’ voor body, mind & spirit. Actief- passief. Vasthouden- loslaten. Inademen- uitademen. Aanspannen- ontspannen. Je leert meer balans te ervaren, door de verschillen bewust te ervaren. Daarnaast activeer je niet alleen je oppervlakkige spieren (Yang) en je kracht, ook je dieper liggende spieren, gewrichten, je bindweefsel en je meridianen (Yin) komen aan bod. Dus ook fysiek is dit een totaalpractice.

Het belangrijkste van deze les is dat je zowel zachtheid, als kracht ophaalt. Hoe? Dat merk je als je er bent. De ene keer zal de les intensiever zijn als de andere keer. Als je (minimaal) een gemiddelde gezondheid hebt en geen structurele fysieke klachten, is dit jouw les!

Effecten: Helpt spanning in het lichaam loslaten, laadt je accu op, laagdrempelig en makkelijk te volgen, zorgt voor een soepel(er) en flexibel(er) lichaam, heeft een verkwikkend effect, vertraagt het verouderingsproces, leert je mentale en emotionele weerstand observeren en loslaten en brengt je meer in contact met jezelf.

Ik wens je veel yogaplezier met deze video’s.